Pendolare
Chubster E8000
For deg som ønsker en fulldempet
stirakett med elmotor.
Les mer
2019 // NYHET
Utviklet for norske forhold
Elsykler Terreng
Pendolare
E Volution 4

komfortabel elsykkel

med sterk motor

Les mer Pendolare
NYHET // 2019

HR Electric er et norskt firma med utspring i Hard Rocx-sykler. Med HR Electric ønsker vi å skape attraktive sykler med god funksjon, høy brukervennlighet og lang holdbarhet. Summen av dette håper vi at skal gi deg "elsykkelgliset" hver gang du tar din HR Electric-sykkel i bruk!

Nyheter
Kan jeg bruke elsykkelen om vinteren?

Kan jeg bruke elsykkelen om vinteren?

Ved bruk av din HR Electric-sykkel om vinteren er det svært viktig at renhold, vedlikehold og oppbevaring av sykkel blir gjennomført på en skikkelig måte. Vintersykling sliter ekstremt mye på sykkelens deler og komponenter, og det er ferdig viktig å ta vare på sykkelen for at holdbarheten ikke skal reduseres drastisk. Shimano anbefaler at sykkelen…

Elsykkel for byen, turer og jobbpendling

Elsykkel for byen, turer og jobbpendling

E City er en forkortelse for ElectriCity. E City er våre ”Classic”- elsykler hvor du får en perfekt kombinasjon av stilren eleganse og oppreist sittestilling. Dette er sykkelen for deg som ønsker en elsykkel med et meget lavt innsteg for enklere av og påstigning med maksimal trygghet. Passer for bruk i by, turer og til…

Brukermanual for elsykler

Vi anbefaler deg å gå igjennom alle funksjoner på batteriet og displayet med din HR Electric-forhandler, samt lese Shimano sin brukermanual før du tar i bruk din HR Electric-sykkel. Brukermanualen vil gi deg en kort innføring i sykkelens funksjoner, samt praktisk informasjon om brukt og vedlikehold.

Sykler på ramme alvor

Vi startet opp i 1992 for å skape den perfekte sykkel for norske forhold. Vår første modell, terrengsykkelen The Cambrium, så dagens lys i 1993. 24 år etter sammenligner sykkelpressen Hard Rocx-sykler med toppsyklene fra verdens aller fremste produsenter.

Copyright © 2010-2018 | Utviklet av: Sveum AS